Lichaamsbehandeling - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lichaam Environ Body en Probe

Environ lichaamsbehandelingen
  • Environ Body Profile
Kuurbehandeling die komaf maakt met sinaasappelhuid.
Min. 15 minuten tot 25 minuten
Skin Firm Lipo

Skin firm lipo werkt met bipolaire radiofrequentie,infrarood laser, bindweefselmassage en cavitatie d.m.v. ultrasoon. Het skin firm lipo systeem is een behandelingstechniek die probleemzones van het lichaam en het gelaat doeltreffend aanpakt.
Voor het lichaam zijn dit de alom bekende vetgevoelige gebieden als buik, billen, dijen en bovenarmen. Tevens wordt cellulitis en verslapte huid behandeld.
Bij een gelaatsbehandeling worden onder andere de verslapte halshuid, onderkin, verslapte kaakcontour, diepe neusplooi, bovenliprimpels, denkrimpels, hangende oogleden, oogwallen en rimpels rond de ogen behandeld.

Door middel van ultrasone golven en radiofrequentie wordt vet uit de vetcellen verwijderd. Dit zorgt voor een lipolyse. Hierdoor komen vrije vetzuren ,water en glycerol vrij. Deze worden afgevoerd door een mechanische vacuümroller. Bipolaire radiofrequentie verwarmt de huid tot 40° waardoor de collageen- en elastinevezels samentrekken, het celmetabolisme gestimuleerd word en zo de huid verstevigen. Een infraroodlaser zal tevens zorgen voor een snellere en diepere opwarming van het weefsel om dit proces te ondersteunen.

De behandeling wordt in kuur aangeboden van 10 tot 12 behandelingen. Voor het gelaat wekelijks en voor het lichaam 2 x per week. Om het resultaat te behouden is een onderhoudsbehandeling aangewezen om de 2 of 3 maanden.
De behandeling is veilig, ontspannend en pijnloos.
Lymphea
Peeling

Lymphea

Dit is een mechanische lymfedrainage die reeds een achttal jaar door                 lymfologen en flebologen erkend wordt als de enige doeltreffende.
De behandeling wordt aangevuld met hoogwaardige producten voor     thuisgebruik, met voedingssupplementen en indien nodig een voedingsadvies.
Peeling
Bij een lichaamspeeling worden de dode huidcellen op een ontspannende manier verwijderd. De huid voelt zijdezacht en soepel aan. Bovendien wordt ook de micro-circulatie van de cellen gestimuleerd.
Pakking
Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties. Ze kunnen in ongeveer één uur de stofwisseling van uw gehele lichaam stimuleren, uw lichaam ontgiften, voeden, verzorgen enz. Na ongeveer 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, luisterend naar rustgevende muziek voelt u zich weer als herboren.
Ontspanningsmassage
Heeft tot doel om je tot ontspanning te brengen. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.
Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler,stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.
Pakking
Massage
Hotstonemassage
Een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen. De stenen die gebruikt worden bij het masseren hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. Basaltstenen staan bekend om hun vermogen de warmte lang vast te houden, waardoor er een diepgaand effect bereikt kan worden. Hot Stone Massage is een intense warmte-massage die een weldaad is voor lichaam en geest.
De hotstone massage wordt opgebouwd uit 2 technieken, de ontspanningsmassage en de massage met de basaltstenen. Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke verwarmde speciaal samengestelde etherische olie.
Een Hotstonemassage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. Het verlicht spanningen en geeft energie. Deze massage ondersteunt alle niveua's van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.
Hotstone massage
An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
BTW: BE0579935581
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu