Environ Gelaatsverzorging - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Reborn Beautifull
Environ VideoHET VITAMINE A VERHAAL

We zijn ervan overtuigd dat de huid een leven heeft. En dat vitamine A de "zuurstof" is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er mooi en gezonder te laten uitzien.

Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van Environ Skin Care. Wanneer je vitamine A combineert met andere essentiële voedingsstoffen voor de huid, zoals antioxidanten en peptiden, dan zie - en voel - je hoe de huid er mooi kan uitzien dankzij de wetenschap. Zo helpt Environ Skin Care bij het herstellen, versterken en revitaliseren van de huid.VITAMIN STEP-UP SYSTEM

Onze huid moet het gewend raken om extra vitamines te krijgen, vooral vitamine A die van vitaal belang is om de huid er gezond, stralend en jeugdig te laten uitzien.

Environ heeft het vooraanstaande Vitamin STEP-UP SYSTEM™ ontwikkeld om de huid te helpen om geleidelijk, van het ene niveau naar het andere, gewoon te worden aan hogere doseringen van vitamine A en andere ingrediënten, zodat ze er als herboren en gezonder uitziet en aanvoelt.

De Environ moisterisers in het segment Essential Skin Care bevatten stijgende doseringen vitamine A en andere vitamines en antioxidanten. Deze moisterisers vormen de essentiële basis voor een gezondere huid want ze geven haar opnieuw de essentiële voedingsstoffen die ze verliest door het dagelijkse leven en de stressfactoren van buitenaf.essential skincare
essentia skincare
youth essential
body essentia
focused care
focuscare youth
focuscare moisture
focuscare comfort
focuscare radiance
focuscare clarity
focuscare tech
even more care
sun care
     
  
 
 
more sun care
Perfect Skin
environ referentie
Environ discovery  terug

Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.


environ discovery
Essential behandelingen  terug

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de profes- sionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

ESSENTIAL YOUTH RESET
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST
Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM
Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL
Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)
Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geslecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.


environ essential
Focus-on behandelingen terug

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-tech- nologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

FOCUS-ON FROWN BEHANDELING
Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

FOCUS-ON EYE BEHANDELING
Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

FOCUS-ON TEXTURE BEHANDELING
Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

FOCUS-ON EVEN TONE BEHANDELING
De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

FOCUS-ON BODY PROFILE BEHANDELING
Richt zich op imperfecties van de contour.


environ focus
Cool Peel behandelingen terug

De Cool Peel technologie van Environ is een revolutionaire benadering van huidpeeling die de natuurlijke werking van een gezonde huid ondersteunt.

COOL PEEL YOUTH RENEW BEHANDELING
Ideaal om de door de zon beschadigde huid en huidveroudering te verbeteren.

COOL PEEL MOISTURE BOOST BEHANDELING
Ideaal om de droge en vale huid te verbeteren.

COOL PEEL DEEP CLEANSING BEHANDELING
Ideaal om onzuivere en vette huid te verbeteren.

COOL PEEL BRIGHT RECOVERY BEHANDELING
Ideaal om de door de zon beschadigde huid en vale huid te verbeteren.

COOL PEEL BLEMISH CONTROL BEHANDELING
Ideaal om puistjes te verbeteren.

COOL PEEL BLEMISH CONTROL ADVANCED COOL PEEL BEHANDELING
Ideaal om de ongelijkmatige huidstructuur te verbeteren.

COOL PEEL VIBRANT-C MICRO PEEL BEHANDELING
Ideaal om de door de zon beschadigde en gepigmenteerde huid te verbeteren.


environ coolpeel
Focus-on Body Profile (gelaat en lichaam) terug

Een krachtige, modellerende behandeling die komaf maakt met de “sinaasappelhuid”. De doeltreffende combinatie van actieve ingrediënten en onze dual electro-sonic DF-technologie helpt de huid te verstevigen en te verzorgen, en zorgt ervoor dat ze langer gladder, soepeler en strakker blijft. Deze behandeling kan ook het aanzien van een ongewenste dubbele kin verbeteren.


environ body
An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
BTW: BE0579935581
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu