Voedingssupplementen - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Advanced Nutrition Program
SkinclearBiome01
SkinclearBiome02
SkinVitC01
SkinVitC02
Individuele huidsupplementen
Eén soort supplement per pot voor het verkrijgen van een mooie en gezonde huid.

Skin Youth Biome™ bestaat uit 4 wetenschappelijk bestudeerde bacteriestammen, die uniek zijn voor Advanced Nutrition Programme™. Deze combinatie van levende culturen en vitamine C zorgt er niet alleen voor dat de darmflora gezond blijft en ondersteund wordt, maar ook dat de huid er gladder en jeugdiger blijft uitzien.
TIP: Ons lichaam heeft een ecosysteem van bacteriën, ook gekend als microbioom. Als ons microbioom niet juist functioneert, kan dit leiden tot verschillende problemen zoals aanhoudende vermoeidheid, een verstoord immuunsysteem, humeurigheid, ontsteking, problemen met het metabolisme en zelfs huidproblemen zoals vroegtijdige veroudering en een probleemhuid. Door een goede darmflora te behouden, help je een gezond microbioom.

Skin Moisture Lock™ is een unieke anti-ageingformule met een combinatie van hyaluronzuur en ceramiden. Hyaluronzuur en ceramiden werken van binnenuit om het aanzien van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de huid voller te maken. Het resultaat is een jeugdigere huid die zacht en soepel aanvoelt.
TIP: Is je huid droog? Combineer Skin Moisture Lock met Skin Omegas+. Skin Omegas+ houdt het vocht vast binnenin de huidcellen terwijl Skin Moisture LockTM hydrateert tussen de huidcellen. Beide supplementen werken dus synergetisch voor een optimale hydratatie en een stralende, jeugdiger huid.

Skin Accumax™ is een gloednieuw, wetenschappelijk geavanceerd voedingssupplement dat van binnenuit werkt voor een natuurlijk zuivere, gave huid. Het bevat een volledig uniek gepatenteerd ingrediënt genaamd DIM.
DIM is een slimme plantensamenstelling, het is zelfs gepatenteerd! Niet alleen dat, maar we hebben DIM gecombineerd met een speciale mix van vitaminen die bekend zijn om een gezonde huid te behouden. U vindt deze unieke combinatie van ingrediënten niet in een ander supplement.
Deze wetenschappelijk geavanceerde formulering zorgt ervoor dat de actieve voedingsstoffen veel beter samenwerken dan zij individueel zouden kunnen.


Vitamine A en D werken in synergie voor een gezonde huid, dus we hebben ze gecombineerd in dit nieuwe super supplement!
Vitamine A is een van de belangrijkste voedingsstoffen voor huid, maar meer dan 90% van de vrouwen krijgt niet genoeg, en ongeveer 80% van de mensen hebben een tekort aan vitamine D.
Aanvulling met Skin Vit A + helpt het behoud van een gezonde huid evenals sterke botten en spieren.

Skin Omegas + is de perfecte begeleider voor uw huidverzorgingsregeling. Het bevat optimale niveaus van EPA (een belangrijke omega 3), samen met GLA (een belangrijke omega 6) gemaakt van Evening Primrose Oil.
"Vrouwen met een tekort aan Omega 3, kunnen last hebben van uitdroging, spotty areas, breakouts en algemene slechte huidgezondheid.
Skin Omegas + is gemaakt met premium, klinisch onderzochte omega 3 van Epax, een wereldleider die bekend staat om zijn zuiverheid, kwaliteit en innovatie. Ze hebben een "Friend of the Sea" certificaat, zodat u er zeker van bent dat de omega 3 gewonnen wordt door duurzame aquacultuur.
EPAX producten zijn gegarandeerd om te voldoen aan of overschrijden van alle bekende globale zuiverheidsnormen.

Skin Antioxidant bevat zeven super fytovoedingsstoffen die we aantreffen in planten.
Net zoals planten, heeft ook jouw huid antioxidanten nodig om ze te beschermen tegen beschadigende UV-stralen. Elke lichtbron, zelfs kunstmatig, creëert vrije radicalen die voortijdige veroudering veroorzaken. Bescherm je huid van binnen met Skin Antioxidant en hou ze langer jonger!

Skin Complete is de eerste stap in een goede huidverzorgingsroutine. We hebben twee premium supplementen samengevoegd voor een gezonde huid: Skin Vit A +, verrijkt met vitamine D en Skin Antioxidant. Dit dynamische duo werkt in synergie om de huid van binnen te beschermen en versterkt wat je crèmes aan de buitenkant doen!
Bevat 1 pak Skin Vit A + (60 capsules) en 1 pak Skin Antioxidant (60 capsules).

Colostrum-C is een mix van colostrum afkomstig van melkvee en vitamine C. Het bevordert de gezondheid en helpt infecties te bestrijden. Colostrum is de enige natuurlijke aanvullende bron van groeifactoren die zorgen voor een gezonde groei en een normaal herstel van huid-, spier-, zenuw- en kraakbeencellen. Ons lichaam produceert van nature deze groeifactoren maar ze nemen af naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit. Colostrum-C helpt je huid er tonischer en strakker uit te zien.
Supplementenmix
Meerdere supplementen in dagelijkse porties voor een gezonde huid, haar en nagels.
skincareselect
skincareultimate
Urmale
We staan erop enkel gestandaardiseerde producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen.
In deze supplementen maken we gebruiken van extracten, ( tenzij uitdrukkelijk anders vermeld ), die 3 tot soms 20 keer sterker zijn dan gewone plantenpoeders.
Om deze reden zijn niet al onze ingrediënten ongelofelijk hoog gedoseerd, dit is mogelijk omdat we met extracten werken van hoogstaande kwaliteit.
Voor al onze gelules gebruiken we vegecaps (plantaardige oorsprong) en dus geen gelatinecapsules (dierlijke oorsprong).
Wanneer we dan een kijkje gaan nemen naar onze vloeibare producten zien we ook daar producten van hoogstaande kwaliteit. De alcohol die gebruikt wordt in onze samenstellingen is ethylalcohol van agrarische oorsprong en alle moedertincturen die samengesteld worden bestaan op hun beurt weer uit extracten in plaats van poeders.

Urmale beschikt over het ISO 9001:2000 certificaat dat u een bevestiging biedt van hoogstaande kwaliteit. Al deze producten werden geregistreerd en kregen een notificatienummer van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).


1.Anti-oxydanten & immuniteit
Hoe jong voelen wij ons en hoe kunnen wij langer jong blijven? Door de vorming van gifstoffen (=vrije radicalen), welke ontstaan door onevenwichtige en ongezonde voeding, stress, schadelijke milieufactoren, enz... tegen te gaan.
Hiervoor raden wij u aan:
 • Omegaran
 • Anti-oxydant plus
 • Acerola
 • Vitamine C + Q10
 • Bambouran
 • Immunaran             
 • Linaran

2.Vermageren
De beste methode om cholesterol en triglyceriden te vermijden is ons voedingspatroon aan te passen: vermijden van overmatig vet, suikers en alcohol.
Hiervoor raden wij u aan:
 • Maxi Slim
 • Slim Fluide Complex
 • Slimming Complex
 • Fucustran
                                       
3.Energie & vitaliteit
Hiervoor raden wij u aan:
 • Feran Complex
 • Vitaal Complex
 • Vitality Plus

4.Gewrichten & ontstekingen
Spier-, gewrichts- en rugklachten zijn meestal het gevolg van voeding, veroudering , klimaat (vocht en koude), zware fysieke arbeid, een overmaat aan urinezuur of erfelijkheid. Via specifieke planten, welke de opgestapelde afvalstoffen zo snel mogelijk afvoeren, kunnen wij de soepelheid terugwinnen.
Hiervoor raden wij u aan :
 • Glu-chondro + MSM
 • Solidagonex
 • Vega-mineral Complex
5.Slaap & nervositeit
De slaap is het mechanisme waarmee het lichaam zijn evenwicht hertelt. Relax Herbomix brengt snel tot rust, heeft een ontspannende invloed en helpt de vermoeidheid te bestrijden.
Hiervoor raden wij u aan:
 • Calmaran
 • Dormaran
 • Hypericaran

6.Bloedsomploop
Hoe beter de voedingsstoffen, de zuurstof, e.a...,getransporteerd worden in ons lichaam, hoe sterker onze gezondheid en hoe beter wij ons voelen.
Ook toxines moeten afgevoerd kunnen worden, want iedereen kent wel de vermoeide benen, gezwollen voeten, koude handen en voeten, enz..
Hiervoor raden wij u aan:
 • Circulation Plus

7.Spijsvertering & zuivering
Om een opgeblazen gevoel te voorkomen moeten de afvalstoffen van de vertering efficiënt verwijderd worden. De natuur komt ons ook ter hulp bij volgende belangrijke elementen voor een goede stoelgang: de gal- en leverwerking, de vermindering van opname van suikers en vetten door de darmen, de kwaliteit van de darmflora en het innemen van vezels en vocht.
Hiervoor raden wij u aan:
 • Beupluran
 • Digestaran
 • Probioti Plus
An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
BTW: BE0579935581
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu