Skinfirmlipo - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Maak kennis met de nieuwe ultieme gezicht en lichaamscontour verbetering!
Skin Firm Lipo
Skin firm lipo werkt met bipolaire radiofrequentie,infrarood laser, bindweefselmassage en cavitatie d.m.v. ultrasoon.

 Het skin firm lipo systeem is een behandelingstechniek die probleemzones van het lichaam en het gelaat doeltreffend aanpakt.
 Voor het lichaam zijn dit de alom bekende vetgevoelige gebieden als buik, billen, dijen en bovenarmen. Tevens wordt cellulitis en verslapte huid behandeld.
Bij een gelaatsbehandeling worden onder andere de verslapte halshuid, onderkin, verslapte kaakcontour, diepe neusplooi, bovenliprimpels, denkrimpels, hangende oogleden, oogwallen en rimpels rond de ogen behandeld.

 Door middel van ultrasone golven en radiofrequentie wordt vet uit de vetcellen verwijderd. Dit zorgt voor een lipolyse. Hierdoor komen vrije vetzuren ,water en glycerol vrij. Deze worden afgevoerd door een mechanische vacu├╝mroller.
 Bipolaire radiofrequentie verwarmt de huid tot 40┬░ waardoor de collageen- en elastinevezels samentrekken, het celmetabolisme gestimuleerd word en zo de huid verstevigen.
 Een infraroodlaser zal tevens zorgen voor een snellere en diepere opwarming van het weefsel om dit proces te ondersteunen.

De behandeling wordt in kuur aangeboden van 10 tot 12 behandelingen. Voor het gelaat wekelijks en voor het lichaam 2 x per week. Om het resultaat te behouden is een onderhoudsbehandeling aangewezen om de 2 of 3 maanden.
De behandeling is veilig, ontspannend en pijnloos.
SkinFirmLipo
An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
BTW: BE0579935581
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu