IonzymeDFII - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden.

Het Environ Ionzyme DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ serums bevatten. Die opnamemogelijkheid van de stoffen is cruciaal voor huidverbetering. De huid heeft namelijk een natuurlijke waterdichte barrière die het indringen van vitaminen belemmert.
Dit bijzondere systeem overwint deze weerstand en verbetert de opname van vitaminen, dankzij de combinatie van twee hightech systemen: laag frequentie sonoforese en intermitterende (of gepulseerde) iontoforese. We leggen het uit.

  • De geluidsgolven van de sonoforese hebben dezelfde frequentie als het geluid van dolfijnen en wekken trillingen op die overgebracht worden in de huid. Deze trillingen veroorzaken openingen in de bovenste huidlaag en openen de cellen. We zouden eenvoudig kunnen stellen dat ‘ramen en deuren’ van de huid geopend worden. De lagere geluidsfrequentie (geluidsgolven van 22 kHz) is tot duizend keer effectiever dan de conventionele ultrasound (geluidsgolven van 1.1MHz).
  • De gepulseerde stroom van de iontoforese helpt om de werkzame ingrediënten te splitsen in kleinere deeltjes en duwt de actieve deeltjes tot diep in de levende huidcellen, waar ze uiteindelijk wijzigingen in de cellen teweeg kunnen brengen.
    Met conventionele iontoforese gebeuren de veranderingen veel langzamer, terwijl met het Ionzyme DF apparaat  al na twee of drie behandelingen zichtbare resultaten zijn. De huid ziet er sprankelende uit en voelt veel prettiger aan.
ionzyme DF
Nieuw!
Voor thuisgebruik!

Het DF Mobile apparaat is een revolutionair apparaat voor een mooie, gezonde huid. Het is een fantastische tool die zacht en veilig is voor de ervaren Environ skincare gebruiker en dagelijks gebruikt mag worden.
Het DF Mobile apparaat helpt bij de opname van significant hogere concentraties actieve ingrediënten, daar waar de huid ze het meest nodig heeft. Hierdoor verbetert de gezondheid en het uitzicht van de huid. Het resultaat wordt nog versterkt naarmate het apparaat vaker gebruikt wordt.
VOOR WIE
Het DF Mobile apparaat is geschikt voor klanten die de professionele behandelingen thuis willen verderzetten om sneller voordeel te halen uit de skincare producten op volgende zones:
  • Fronslijnen op voorhoofd en tussen de wenkbrauwen
  • Kraaienpootjes
  • Bovenliplijntjes
  • Hyperpigmentatie door zonneschade
  • Lichte, kleine littekens (het apparaat is niet geschikt voor grote littekens en keloïd)
  • Dubbele kin

The right tool makes the difference
An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
BTW: BE0579935581
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu