Huidprobleem - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Acne
Wat is acne? Puistjes, roodheid en een vlekkerig gezicht. Acne is een veelvoorkomende huidaandoening. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven. Acne kan ook na de puberteit ontstaan! Gelukkig kan acne succesvol worden behandeld, zelfs binnen een korte tijdsduur.
Oorzaken en ontstaan van acne: Acne kan veroorzaakt worden door genetische factoren, hormonale factoren, psychische stress, omgevingsfactoren afsluitende cosmetica en/of druk op de huid. Er zijn dus meerdere factoren die een rol spelen. Bij acne maken de talgklieren meer talg aan dan normaal waardoor de huid vet aanvoelt en de poriën verstopt raken. De huid is daarnaast vaak verdikt doordat de dode huidcellen niet goed kunnen afschilferen. Als een porie verstop raakt, terwijl er wel steeds nieuwe talg geproduceerd wordt, knapt de porie van binnen stuk en kunnen er bacteriën bij komen. Dit leidt tot een rode, pijnlijke ontsteking.
De Behandeling: Bestaat uit een aantal  wekelijkse chemische peelings in ons instituut en tussen de behandelingen door is het belangrijk dat u thuis doorgaat met behandelen met behulp van de Environ producten. Zo boeken we gegarandeerd succes.
Transformatie naar een gezonde huid: De behandelingen in ons instituut zullen bestaan uit het grondig reinigen, verweken en het verwijderen van de de dichtgeslibde verstoppingen.  Al binnen enkele weken zult u een vermindering van de ontstekingen ervaren waarna een gladde, gave en egale uit het ultieme doel is.
Blijf niet rondlopen met acne: Voor de behandeling van acne nemen we de tijd. Maar het resultaat dat mag er zijn. een gladde, gave en egale huid die u elke dag weer een glimlach bezorgt als u in de spiegel kijkt.

Acne (littekens)
Littekens kunnen bij elke vorm van acne ontstaan. Zij worden vooral bij ernstige vormen gezien. Littekenweefsel ontstaat na beschadiging van de huid. Bij acne wordt deze beschadiging veroorzaakt door de heftige ontstekingsreactie in de huid. De gevoeligheid voor het maken van littekens verschilt van persoon tot persoon. Alle behandelingen zijn erop gericht de littekens aanzienlijk minder zichtbaar te maken. Dit kunnen wij  doen door middel van behandeling van de producten van Environ Behandelingen met needling, ionisatie en sonoforese.

Littekens na chirugische ingrepen
Zodra de draadjes verwijdert zijn kunnen we het litteken behandelen met sonoforese (dit is 4000%  keer sterker dan manuele massage) in combinatie met colostrum (groeifactoren) van Environ.

Oude littekens
Deze gaan we eerst needlen en aanvullend ionto- en sonoforese toepassen in combinatie met actieve bestanddelen.

Bloedblaasjes verwijderen
Bloedblaasjes zijn kleine rode blaasjes. Ze kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar meestal komen ze voor op het decolleté, gezicht, rug, en buik. Bloedblaasjes zijn onschuldig, maar veel mensen vinden dit cosmetisch storend.
Met de PLS 3 van Photo Nova coaguleren wij het bloedblaasje. Dat wil zeggen: door de warmte die vrij komt stollen de eiwetten in het bloedblaasje, waardoor het plekje verdwijnt. Er kunnen meerdere blaasjes in 1 keer behandeld worden. Het verwijderen doet geen pijn, deze methode is volkomen veilig en effectief.

Couperose verwijderen
Couperose (rode adertjes) is een netwerkje van kleine rode, soms blauwe bloedvaatjes op wangen, kin, neus of voorhoofd. Couperose is onschuldig, maar veel mensen vinden couperose wel vervelend. Behalve dat het cosmetisch niet mooi is, kan couperose ook klachten geven. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht rood aanlopen en heel warm worden. Bij couperose speelt met name erfelijke aanleg een belangrijke rol. De sterkte van de vaatwanden is namelijk erfelijk bepaald. Veel buiten zijn in weer en wind en blootstelling aan UV-straling kunnen couperose verergeren. Couperose wordt  effectief behandeld met de PhotoNova PLS3.
De PhotoNova PLS3 is een revolutie op het gebied van huidverbetering. Deze speciale vorm van lichttherapie kan succesvol worden toegepast bij de behandeling van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en couperose.
De resultaten zijn verbluffend. Met de Photonova PLS3 of coagulatie met Blend kunnen we deze aandoening makkelijk en vooral veilig behandelen.

Zonbeschadigde huid en rimpels
Een chemische peeling is een ideale behandeling om  de huid weer te laten stralen, maar ook een perfecte combinatie met de producten van Environ. Al onze peelings herstellen de huid op celniveau en geven de huid extra vitaliteit.

Pigment problemen
Pigmentvlekken ontstaan door een ophoping van pigment. Bij een teveel aan zonlicht kunnen de pigmentcellen in de war raken en zorgen voor een ophoping van pigment op een bepaalde plek. De meeste pigmentvlekken ontstaan met het ouder worden, omdat de huid dan aan veel zonuren is blootgesteld geweest. Pigmentvlekken komen voor in het aangezicht maar ook op handen, in de hals en in het decolleté. Soms ontstaat er onder invloed van hormonen tijdens of na de zwangerschap een zwangerschapsmasker ook wel (Melasma) genoemd.
Met de Photo Nova PLS 3 of de producten van Environ kunnen wij uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of zwangerschapsmasker makkelijk en vooral veilig behandelen. We pakken de pigmentproblemen van binnenuit aan, de resultaten zijn verbluffend. U krijgt uw egale huid weer gegarandeerd terug.

Rosacea
Rosacea is een zeer voorkomende huidaandoening, 1 op de 10 mensen met een blanke huid heeft het. Behandeling ervan is heel belangrijk. Rosacea is namelijk een zogenaamde progressieve ziekte met drie verschillende stadia. Het eerste stadium kenmerkt zich door roodheid of snel rood aanlopen (blozen, of bijvoorbeeld bij gekruid eten) vaak (maar niet altijd)! gepaard gaande met couperose, ontstoken bloedvaatjes. herken je jezelf hierin, maak dan een afspraak, zodat we kunnen voorkomen dat de rosacea zich ontwikkeld tot het volgende stadium.

Steelwratjes
Steelwratjes (fibromen) zijn kleine wratjes die ontstaan op plaatsen waarbij de huid in aanraking komt met wrijving. Bijvoorbeeld onder de oksels, in de hals en rondom de schaamstreek. Over het algemeen zijn ze klein, een millimeter tot hooguit een paar millimeter in doorsnee, maar ze kunnen ook een centimeter groot worden. Ze hebben soms een soort steeltje of ze zijn langwerpig van vorm. Ze kunnen ook plat op de huid liggen. Ze zijn vaak huidkleurig maar ook wel een tintje donkerder dan uw eigen huid. Ze kunnen soms een beetje jeuken of pijn doen door het schuren van kleding.
Wij verwijderen de fibromen middels coagulatie. Dit is een behandelmethode waarbij huidoneffenheden zoals fibromen door middel van stroom snel en eenvoudig worden verwijderd.
An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
BTW: BE0579935581
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu