Onze Filosofie - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SkinCoach
Het Hélène-V. Skin Coach label behaald!!

Na een opleidingstraject met theoretische en praktische tests zijn we dan ook blij om jou op een professionele wijze te kunnen adviseren met een complete wetenschappelijk onderbouwde verzorging van de huid.
 • van binnenuit met essentiële huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme lees meer...
 • aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten van Environ lees meer...
 • als finishing touch minerale huidverzorgende make-up van jane iredale lees meer...
  Wij willen je inspireren, begeleiden en coachen naar een stralende, gezonde huid vanuit onze filosofie:


  Love your skin, Listen to your skin, Live towards a healthy skin.
  Banner
  LoveYourSkin
  Als jij goed voor je huid zorgt, zorgt je huid ook goed voor jou. Ze beschermt je tegen invloeden van buitenaf, regelt de temperatuur en het vochtgehalte van je lichaam en helpt je om vitamine D aan te maken. Daarom: draag zorg voor je huid en omring ze met liefde. Je hebt er tenslotte maar één.
  Hélène V. schenkt je alles wat je nodig hebt om je huid gezond te maken en te houden. We delen graag onze kennis en ervaring zodat je goed weet hoe je het best met je huid omgaat.
  Je huid is een open boek - als je weet hoe je ernaar moet kijken. Die rode gloed op je wangen? Was het de snijdende wind? Heb je een te droge huid? Of heb je lekker in het zonnetje gezeten? Je huid weet wat er gaande is en reageert daarop.
  De vraag is: reageer jij juist op je huid? Hélène V. leert je om te luisteren naar je huid, om te begrijpen wat ze je vertelt en daar naar te handelen. Zo hou je je huid gezond en zie je er altijd stralend uit.
  ListenToYourSkin
  LiveTowardsAHealthySkin
  Je huid leeft voortdurend met je mee. Elke seconde van de dag. Wat jij doet of net niet doet, bepaalt dus de gezondheid van je huid mee.
  Hélène V. bekijkt het totale plaatje en denkt vanuit een totaalconcept over de complete wetenschappelijk onderbouwde verzorging van je huid: van binnenuit met essentiële voedingsstoffen en aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten en minerale make-up.


  Healthy Skin. Happy Me.
  Om het voor jou eenvoudig te maken concentreren wij ons op het totale plaatje. Voor de verzorging van je huid werken we vanuit een totaalconcept, wetenschappelijk onderbouwd gaan wij voor een gegarandeerd resultaat. Dit door de huid van binnenuit te ondersteunen met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme), aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ) en als finishing touch gezonde minerale make-up (jane iredale). Deze merken zijn heel bewust gekozen door ons en vormen de basis voor onze Healthy Skin. Happy Me. aanpak.
  Met Hélène V. weet jij perfect hoe je elke dag stralend, comfortabel en gezond kan starten.
  Waar wacht je nog op? Een healthy happy skin... het kan!


  De essentie van Advanced Nutrition Programme
  Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid.
  De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.
  AdvancedNutritionProgramme
  De essentie van Environ
  Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.
  Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.
  Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.
  De essentie van jane iredale
  Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.
  Jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.
  Environ
  JaneIredale
  An De blay - Rudy Boulangier
  Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
  Tel: 02 269 87 18
  BTW: BE0579935581
  An De Blay - Rudy Boulangier
  Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
  Tel: 02 269 87 18
  Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu